torstai 1. marraskuuta 2012

Moottori on kunnossa!

Autotalo Laakkonen, Joensuu

Vihdoinkin! Puolitoista vuotta moottorin rikkoontumisen jälkeen moottori on saatu kuntoon!

Autotalo Laakkonen oli löytänyt moottorista suutinvian. Siis sen mitä Hämeentien Autopalveluunkin aikanaan ehdoteltiin, mutta josta ei voinut olla kysymys. He olivat mielestään suuttimet testanneet.

Vika oli siis moottorissa.

Moottorissa, jonka piti olla kunnossa Hämeentien Autopalvelun neljän kuukauden ja viiden tuhannen euron korjauksen jäljiltä.

Pyynnöstäni Autotalo Laakkosen huolto oli asian tiimoilta ollut yhteydessä Hämeentien Autopalveluun, joka ei ollut suostunut ottamaan vastuuta viasta saati maksamaan uusia suuttimia.

Hämeentien Autopalvelun yrittäjä oli tosin minullekin jo monta kertaa aiemmin sanonut puhelimessa, ettei hän aio hyvittää työstään euroakaan, että asia pitäisi minun viedä käräjille jos tahtoisin hänet tai hänen yrityksensä vastuuta saada kantamaan.
Eipä kai siinä muu auta, kuin kerätä tämä seikkailu papereiksi ja kirjelmöidä kuluttajariitalautakuntaan. Myöskään naarmutettua auton kylkeä Hämeentien Autopalvelu ei ole vieläkään korjannut; viimeksi kysyttäessä yrittäjä vain naureskeli että miten hän sen maalaisi kun auto ei ole hänen korjaamollansa.
Niinpä niin.

Autotalo Laakkosen laskun loppusumma Hämeentien Autopalvelun korjaaman moottorin korjaamisesta : 3700,00 euroa.

Halpaa kuin makkara!

Mutta nyt on moottori kunnossa; siirtokilvet ikkunoihin ja auto kohti uusia seikkailuita!

1 kommentti:

  1. Melkoinen horror-story on tämä. Diesel moottorin korjaukseen suosittelen Tammer Diesel:iä, siellä suutinvika olisi selvitetty hetkessä. Nyrkkipajat on nyrkkipajoja vaikka kuinka ketjuuntuisivat. Aika härskisti rahasti myös Autotalo Laakkonen.

    VastaaPoista