tiistai 3. maaliskuuta 2015

Lukijakysely!

Kun kirjoituksilleni on kertynyt tässä vaiheessa jo lähes 20 000 lukukertaa, tuli tuosta edellisen kirjoitukseni aiheesta, varaosatukkurille opinnäytetyönä tehdystä kyselytutkimuksesta, mieleeni ajatus että voisi olla mielenkiintoista kysellä blogin lukijoilta kokemuksia aihepiirin tiimoilta.

Aiemmin olen Tekniikan Maailman korjaamotestejä sivunnut kirjoituksissani jokusenkin kerran, ja pohtinut kuinka korjaamo oikeastaan valitaan. Oman ajatuslaatikkoni ulkopuolelta tätä kuviota on tietysti helpompi hahmottaa jos kysyy myös muilta!

Pyysin taannoin myös ilmiantamaan hyviä korjaamoita ja korjaamokokemuksia. Niitä ei vielä ole yhtään tarjottu, mutta ehkä tällaiset monivalintakyselyt ovat helpompia ja turvallisempia napsutella?

Siispä, ihan nimettömästi jos viitsit sieltä tässä alla näkyvän lomakkeen täytellä ja tallentaa niin päästään vauhtiin!

Kas noin, eikös tullut nätti?

Kokeillaan jos tähän saadaan vastauksiakin niin kysellään sitten lisää. Mukava olisi jatkossa vähän päästä peilaamaan lukijoiden taustaa näihin omiin kokemuksiin.

Innostuin lomaketta vielä hieman alkuperäisestä muokkailemaan ja sisällytin sinne pienen tunnelmankeräilyn viimeisimmän korjaamo- tai huoltokäynnin onnistumisesta.
Kysymykset on tarkoituksella pidetty paitsi pakollisina, myös vastausvaihtoehdoiltaan sangen helppoina eli rajallisina. Ei tarvitse liikaa miettiä että oliko tämä nyt kohtalainen tai pitääkö tämä väittämä paikkansa huonosti vai melko huonosti.
Kliketi klik vaan ja kohta ollaan kaikki viisaampia siitä miten hienosti tai huonosti keskimäärin korjaamoilla työt tehdään!

1 kommentti:

  1. Aikamoinen kauhutarina tämä blogisi, mutta nostan silti hattua että olet jaksanut sen meille jakaa. Toivottavasti tämä saa tarpeeksi julkisuutta, jotta asialle tapahtuisi jotain ja saisit vihdoin korvauksen autostasi.

    Nimim. 50 € osalla olisin selvinnyt, mutta merkkiin erikoistunut korjaamo teki "vikadiagnoosin" ja vaihtoi 2500€ hydrauliikkayksikön ja alkuperäinen vika palasi alle viikossa :)

    VastaaPoista