maanantai 12. tammikuuta 2015

Autoasi korjaa käsityksesi korjaamoista; myös vuonna 2015

Vastuullisuutta Autoasi - ketjun malliin


Edellisessä kirjoituksessani peräänkuulutin Autoasi -ketjun vastuuta korjaamonsa virheen korvaamisessa; kyseinen korjaamo kun ehti mennä konkurssiin ennen kuin kuluttajariitalautakunta ehti valitusta asiassa käsittelemään, eikä yritys vapaaehtoisesti korvauksiin suostunut.

Lähetin asiassa Autoasiin sähköpostia 9.1. heidän pyynnöstänsä:
Hei,
olette pyytänyt yhteydenottoani asiassa sähköpostitse.
Tapaus lienee teille tuttu, olettehan tutkineet sen perinpohjaisesti.
Ohessa Autoasi -ketjunne korjaamon virheestä esittämäni vaatimus; odotan ketjultanne sitä vastuunkantoa jota korjaamoltanne ei löytynyt ja vaaditun korvauksen suorittamista asiassa ensi tilassa.
Korjaamon virheen korjaamisen osalta en luonnollisesti ole voinut odottaa kuluttajariitalautakunnan päätöstä, mutta tässä asiassa minulla ei ole muita vaatimuksia.

Autoasi -ketju vastasikin vielä saman päivän aikana vaatimukseeni.

Olkoon tämä varoittava esimerkki kaikille jotka kuvittelevat, että "Autoasi korjaamokyltin alla"  toimiva korjaamo eroaisi millään tavalla ketjuun kuulumattomasta yksityisestä korjaamosta. 

Tai että Autoasi -ketju näkyisi kuluttajalle muutoin kuin markkinointitoimenpiteinäVastaus kuuluu näin:
Hei,
kiitos viestistänne. On valitettavaa, että olette joutuneet kokemaan huonoa asiakaspalvelua Autoasi korjaamokyltin alla toimineelta korjaamolta. 
 
Asian ollessa vain ja ainoastaan asianomistajan sekä palvelutuottajan välinen, haluamme Autoasi ketjuorganisaationa tarjota hyvän tahdon eleenä lahjakortin teille arvoltaan 200 €. Lahjakortin voi käyttää haluamallanne Autoasi korjaamolla määräaikaishuollon yhteydessä.
Ei varmaankaan hirveästi yllätä, että kohteliaimmin kieltäydyin tästä "hyvän tahdon eleestä" ja vaadin edelleen kärsimäni vahingon korvausta.

Tähän viestiini vastaamista yritys ei enää pitänyt tarpeellisena. Asiakkaat, ainahan niitä saa uusia; väliäkö sillä miten niitä kohtelee?

Ehkei aivan mahdottomasti yllätä myöskään se, että Motocaren kohdallani tekemän "markkinoinnin" jälkeen en aio jalallani enää astua yhteenkään "Autoasi korjaamokyltin alla toimivaan" korjaamoon.

Näin Autoasi korjaa käsityksiä korjaamoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti